One Love Manchester

One Love Manchester

Het indrukwekkende en emotionele benefietconcert van Ariana Grande en haar vrienden bracht zondagavond vijftigduizend mensen naar het Old Trafford stadion in Manchester. Vanuit verschillende landen hebben miljoenen anderen het via de televisie gevolgd.

De muzikale vrienden van Ariana stonden haar bij tijdens het concert. En dat zijn niet de minsten, o.a. The Black Eyed Peas, Justin Bieber, Pharrell Williams en Katy Perry waren aanwezig om de slachtoffer van de aanslag in Manchester de herdenken. De avond was een rollercoaster van liefde, muziek en emotie.

emoties

De emoties lopen hoog op tegen het einde van het concert. Tijdens het solo-optreden van Ariana met het nummer “Over the Rainbow” wordt het haar dan ook even te veel. Na een korte pauze en onder aanmoediging van het publiek, weet ze het nummer alsnog helemaal uit te zingen!

Opbrengst

Het belangrijkste doel van het concert was om geld op te halen voor de slachtoffers. En dat is zeker gelukt! Het Britse Rode Kruis laat op Twitter weten tijdens het concert bijna 2,7 miljoen euro te hebben opgehaald. Vóór het concert werd al meer dan 11 miljoen euro ontvangen.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*