Alle hoogtepunten van Martin Garrix en Justin Bieber op Pinkpop!

Zaterdagavond was het zover: de (misschien wel) #1 zanger en de beste dj van de wereld stonden op hét festival waar je ze niet zou verwachten: Pinkpop! Tussen alle rockbands vielen Bieber en Garrix dus enorm op. Er was vooraf ook veel kritiek op de organisatie van het festival, omdat vooral Justin Bieber ‘er niet hoort’.

Maar wat blijkt? Op een enkele slechte recensie na, waren de reacties vooral positief! Justin wist het publiek zelfs in de stromende regen mee te laten zingen. En over Martin Garrix zijn zelfs de zuurste recensenten helemaal enthousiast.

‘Waar ben ik?’
Justin Bieber hield eerst een praatje met ‘het veld’. Hij zei toen meteen iets waar hij zich bij de diehard Pinkpop-fans niet populair mee maakte:

‘Is dit onderdeel van de Purpose-tour? Dit is een festival, toch?’

Hij vertelde later ook nog dat hij niet wist waar hij was: ‘In welke stad zijn we precies?’. Au… Maar toen hij begon met zingen, maakte hij dat allemaal weer goed:

Live(!)
Vorig jaar in het GelreDome in Arnhem kreeg Justin een boel kritiek te verduren omdat hij lang niet alles live zong. Maar in Landgraaf deed hij dat wel, op één nummer na.

Justins grootste hits kwamen voorbij, waaronder Baby:

Sorry:

Martin Garrix

Daarna was Justins maatje Martin Garrix aan de beurt. Jammer genoeg moeten we gelijk één droom van je afpakken: ze hebben niet samen op het podium gestaan. Het nummer waar ze al een hele tijd samen aan werken, is blijkbaar dus nog niet klaar.

Garrix draaide en mixte tracks als Drop The Pressure van Mylo, Wanted van Mercer & Saymyname, z’n eigen hits zoals Animals, het minder bekende Bouncybob en zijn remix van The Weeknd’s Can’t Feel My Face. Maar hij draaide ook een stukje Seven Nation Army van The White Stripes, waar het publiek wel raad mee wist:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*