Vrouw doodsbang door pratende webcam

Stemmen horen in je huis, en niet weten waar het vandaan komt, daar moet niemand aan denken! Het overkwam Rilana Hamer. Toen ze thuis kwam hoorde ze vreemde stemmen in haar huis. Ze ging opzoek naar waar het vandaan kwam, en wat bleek, haar webcam die ze 2 maanden geleden bij de Action had gekocht was gehackt.

Er begon een Franse stem tegen haar te praten en de camera draaide met haar mee. Rilana werd bekeken door haar webcam, maar voor hoelang al?

DELEN ALSJEBLIEFT!!!!Even dacht ik dat ik gek werd. Ik kom thuis en doe mijn dagelijkse dingen. Boodschappen gedaan en deze even opruimen, zingend door je huis heen.. tot je ineens iets hoort rommelen in de woonkamer. Ik liep de woonkamer in en ik zag mijn camera bewegen. De camera die ik een maand of 2 geleden gekocht heb bij de Action en ik in mijn huis had staan. Je sluit hem aan via je WiFi en doet de stekker in je stopcontact. Met een wachtwoord erop en een veilige installatie, kon ik mijn huisje van binnen in de gaten houden (hoopte ik). Je kan hem bedienen via je telefoon en kunt meeluisteren wat er gebeurd in je huis. Dit was perfect, omdat ik net een pup had die alles op de kop zette. Het meest ideale was daarbij dat je ook kunt praten via de webcam en zo ideaal communiceerde.. maar nu, terug naar mijn verhaal.. De camera ging heen en weer.. mijn telefoon lag op bed en ik had geen idee wat hij deed. Was hij aan het updaten? Prima.. ik draaide me om en ging weer door met uitpakken van mijn boodschappen. Ineens hoor ik gerommel.. word ik nu gek?! Nee.. ik liep erheen, de camera draaide mijn kant op en ik hoorde: “Bounjour madame”. Ik reageerde geshockt: “hallo, is daar iemand?”… ik bewoog naar links en rechts en de camera draaide met mij mee. “Bonjour madame, tout bien avec vous?”Ik rende naar de camera, trok de stekker er uit en gooide hem in een doos.. ik was vol angst en dacht even dat ik gek werd. Ik word bekeken, maar voor hoelang al? Wat heeft die persoon gezien van mij? Mijn huis, mijn persoonlijke bezittingen.. tijdens het eten heb ik dit vol verbazing vertelt tegen een vriendin van mij, die zich afvroeg hoe dit mogelijk was.. we besloten de camera nog 1 keer neer te zetten met de lens naar de muur. Zou er gereageerd worden? Binnen 1 minuut was het raak…- Hello- Do you speak French?Ik: sorry?!- Do you speak French? Ik: no, Englisch!………Ik: What did you do?…- it’d good?Ik: no! Get the fuck out of my house, now!Shut the fuck of!- (geen idee?)Ik; shut the fuck of my house, go away!- hola senorita!Ik; ja, fuck you!- ohhhhhhh suck my dick!We haalden de stekker er uit en deden de camera weer in de doos.. Huilend, van slag..Mijn privacy, mijn huis, mijn persoonlijke spullen en ikzelf… ik ben bang.. doodsbang. Alsjeblieft Action, haal deze camera uit het assortiment.. alsjeblieft..

Posted by Rilana Hamer on Samstag, 30. September 2017

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*