Is dit de opvolger van Instagram en Facebook?

Social media-gebruikers opgelet! Vero kan wel eens hét nieuwe social media-platform worden. De app bestaat al sinds 2015, maar stijgt nu ineens heel hard in de hitlijsten van de app-stores. In de VS is Vero binnen 24 uur al ruim een half miljoen gedownload.

Vero lijkt veel op Instagram, maar je kan naast een foto veel meer delen. Zo is het ook mogelijk om linkjes, teksten, tips voor boeken, tv-programma’s en films te posten. Een toffe feature is dat je vrienden kan onderverdelen in gewone vrienden, goede vrienden en kennissen. Zodra je iets hebt gepost, kan je kiezen wie dit mogen zien.
Er zijn wel al wat problemen omdat de app ineens zo’n hype is. Gebruikers hebben moeite met zich aanmelden en de server ligt er regelmatig uit.

Een groot voordeel is dat het platform geen algoritme gebruikt. Hierdoor zie je dus gelijk de post van iemand, in plaats van een paar dagen later. Ook heb je geen last van vervelende advertenties. Of dat zo blijft is natuurlijk maar de vraag.
Als je Vero nog gratis wil gebruiken, moet je snel zijn. De eerste miljoen gebruikers mogen de app levenslang gratis gebruiken en de rest moet betalen door een abonnement te nemen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*