Afrojack zoekt jonge zangers en rappers met talent!

Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack heeft een eigen artiestenmanagementkantoor geopend in Rotterdam. Als CEO van het kantoor lanceert Afrojack de Global Vocal Battle Auditions in juni. Dit is een auditie-reeks die in acht steden over de wereld gehouden wordt. Hier start de zoektocht naar jonge zangers en rappers om deel uit te maken van een nieuwe wereldwijde popgroep.

De start van de audities vindt plaats in Amsterdam op 9 juni, gevolgd door Rotterdam op 16 juni, Londen, New York, Los Angeles, Tokyo, Osaka en Taipei, met uiteindelijk de finale in Tokyo, Japan, van 24 tot 31 augustus.

Het is altijd al een droom geweest van Afrojack om zoiets als dit op te zetten. ‘Ik heb mijn eigen dromen werkelijkheid laten worden, dus nu wil ik de dromen van anderen uit laten komen. Ik hoop dan ook dat alle jongeren in de leeftijd van 15-25 jaar met passie voor zang en rap zich aanmelden voor de audities, zodat we samen hard kunnen werken om hun dromen werkelijkheid te laten worden’, laat de DJ weten.

Zowel Nederlandse mannelijke als vrouwelijke zangers/rappers die in het Engels kunnen zingen, in de leeftijd van 15-25 jaar, kunnen zich aanmelden mits ze nog niet onder contract staan bij een manager of managementbureau.

Kan jij goed zingen of ken je iemand die dat kan? Laat het weten! Inschrijven kan hier tot en met 14 mei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*