Dylan Ledegang

NAAM: Dylan Ledegang

WOONPLAATS: Landsmeer

RADIO GESCHIEDENIS: Ik ben ooit begonnen als iemand die een stage moest lopen bij een niet winstgevend bedrijf. Het werd De Lokale Omroep van Landsmeer (LOL) bij de WeekendKickoff (samen met Dave!) En de samenwerking verliep als een trein, dus besloten we om samen door te gaan! En daar zitten we dan, de WeekendKickoff op SocialRadio!

BESTE TRACK OOIT GEMAAKT: De beste track die ooit gemaakt is… dat is een pittige vraag zeg! Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor een echte knaller!
DJSnake: Propaganda wat een knaller is dat zeg!

WAT DOE JE HET LIEFST IN JE VRIJE TIJD: Muziek maken, zelf draaien of gamen! En als ik echt veel tijd over heb komt het wel eens voor dat ik een podcast maak!

MOOISTE MOMENT UIT JE LEVEN: Het mooiste moment uit mijn leven is toch wel het moment dat ik bij het stage gesprek kwam. Ik had namelijk geen idee wie ik tegen zou komen… en eindelijk aangekomen zag ik daar Dave zitten! Ik kende Dave wel al van voorheen, eigenlijk best een gekke ontmoeting was dat!

GUILTY PLEASURE: Mijn guilty pleasure is iets waar ik helemaal niet trots op ben! Misschien een beetje beschamend zelfs… Ik hou er namelijk van om zo nu en dan liedjes te luisteren van series of films van toen ik klein was… en het ergste is, ik geniet er ook nog van… (denk aan: Ernst,Bobbie en de rest of Disney films)

GROOTSTE DROOM: Mijn grootste droom is om een beroemde (radio)DJ te worden samen met een vriend van mij!

HOBBY’S: Gamen, voetballen, muziek maken en muziek luisteren.

GROOTSTE FAIL: Mijn grootste fail… lastig… het enige waar ik nu echt op kan komen is iets wat me wel vaker gebeurt. Het komt bij namelijk wel eens voor dat ik de verkeerde persoon app! Op de een of andere manier gebeurt dit altijd als ik mijn moeder een appje wil sturen! Het levert natuurlijk wel een hilarisch gesprek op! Maar ook de laatste tijd heb er hier nog “last” van! (Hopelijk verstuur ik dit document wel naar de goede persoon!)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*