Bart van Baar

NAAM: Bart van Baar

WOONPLAATS: Zuidschermer, een klein dorpje onder de rook van Alkmaar.

RADIO GESCHIEDENIS: Sinds januari 2014 ben ik te horen op de lokale omroep van Purmerend, RTV Purmerend. Waarbij ik vanaf mei 2014 ben gestart met een middagshow “Middag Bart”. Top op heden ben ik alleen nog te horen met de hitlijst van Purmerend.

BESTE TRACK OOIT GEMAAKT: Er zij verschillende tracks die ik geweldig vind. Maar als ik er een moet kiezen dan is het Kygo – Firestone. Kygo heeft bij mij een grote indruk gemaakt tijdens een van zijn livesets in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

WAT DOE JE HET LIEFST IN JE VRIJE TIJD? Het zoeken naar nieuwe muziek om jou te kunnen verrassen met de lekkerste tracks.

MOOISTE MOMENT UIT JE LEVEN: Het mooiste moment uit mijn leven, heb je even!? Nee, ik ben niet een emotioneel persoon die zegt dit moment was het allermooist uit mijn leven. Ik denk eerder dat als je gelukkig bent en geniet van het leven dat, dat de mooiste momenten zijn.

GUILTY PLEASURE: Over een guilty pleasure gesproken, meestal zei ik die heb ik niet. Maar ik heb me er afgelopen weekend toch nog op betrapt. Met een Najib Amhali accent een “BROODJE” bestellen bij de dönertent.

GROOTSTE DROOM: Het maken van een wereldreis.

HOBBY’ S: Muziek, en koken.

GROOTSTE FAIL: Dat was tijdens de middagshow: aan het begin van de show trok ik met mijn dansmoves de stekker van mijn koptelefoon eruit. Waar door ik dacht dat we van zender waren, sterker nog, misschien was dat die dag wel beter geweest. Het leverde wel een hilarisch fragment op.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*