Wouter Hoonakker

NAAM: Wouter Hoonakker

WOONPLAATS: Monnickendam, daar tussen Marken, Volendam, Purmerend en Amsterdam.

RADIO GESCHIEDENIS: Sinds 27 april 2013 (speciaal opgezocht) presenteerde ik samen met Dave het jongerenprogramma Knallend Door Je Weekend, bij de Lokale Omroep Landsmeer. Iedere vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00. Hierna ben ik verhuisd naar RTV Purmerend. Hier heb ik een jaar Wouts House Party gepresenteerd op dezelfde tijd. En dit programma vervolgens veranderd naar Los Op Vrijdag.

BESTE TRACK OOIT GEMAAKT: Zijn er meerdere. Het gaat om de herinnering die erbij hoort. Kygo, Intro (Cloud Nine) Armin van Buuren ft. Sharon den Adel, In And Out Of Love (Lost Frequencies Remix) Nick & Simon, Spaanse Duif Martin Garrix, Forbidden Voices

WAT DOE JE HET LIEFST IN JE VRIJE TIJD: Dumpert.nl is de mooiste website op de wereld. Daarnaast hou ik ook van reizen. Het liefst zo goedkoop mogelijk naar een land waar ik nog nooit geweest ben en dus niet ken.

MOOISTE MOMENT UIT JE LEVEN: Ik heb mijn eigen eiland gehad op IJsland. Helemaal alleen op een compleet groen eiland met 1 berg. De veerpont daar moest speciaal voor mij naar de overkant varen, dat was toch wel heel bijzonder.

GUILTY PLEASURE: Ik hou ER SOMS VAN OM IN CAPS LOCK TE TYPEN EN UITROEPTEKENS AF TE WISSELEN MET HET GETAL ÉÉN (1)!!!11!!!1!!1!11!!!!!!

GROOTSTE DROOM: Ik wil graag een keer naar Antarctica.

HOBBY’S: Fotografie & Film, reizen en krentenbollen eten.

GROOTSTE FAIL: In een radioprogramma: Ik ben ooit (heel heel lang geleden), de naam van de geïnterviewde vergeten tijdens een interview. Sterker nog, ik zei een compleet andere naam. Dat was best gênant na een interview van 5 minuten… DIT OVERKOMT MIJ NOOIT MEER!!1!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*