Over Ons

Social Radio is een nieuw, fris en jong radiostation gericht op de Nederlandse jeugd. Wij zenden 24/7 de nieuwste hits uit, in een uniek format. Het radiostation bestaat uit (vooral) jonge vrijwilligers die bij ons hun passie vrijuit in een professionele omgeving kunnen uitten (marketing, sales, radio DJ’s, vloggers, ICTers, etc).

Ons Team

Ons team bestaat uit 13 jongeren die zich dagelijks vrijwillig inzetten voor Social Radio en haar merken. Denk hierbij aan de onmisbare Technische Dienst,  Marketeers en Producers. Het “zichtbare” team is een stuk kleiner. Hieronder de kopstukken van het team:

NaamFunctie
Dani van der BeekEigenaar, station manager
Dave JongenAssistent station manager, presentator

En al onze investeerders en sponsors.

Onze Spullen

Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Bij ons hangt een professionele sfeer, en een professionele werkomgeving. Dit houdt in dat de spullen waarmee we werken vergelijkbaar zijn met die van een grotere (landelijke) radiozender. Omdat wij met véél (ja, echt heel veel) spullen werken, hebben we hieronder twee foto’s van onze radiostudio geplaatst, genomen op vrijdag 17 november 2017.


Licenties

Wij van Social Radio vinden het belangrijk dat alles op “management” niveau zo goed mogelijk geregeld is. Zo zijn wij een volledig gelicenseerd radiostation. Ook voldoen wij altijd aan de Nederlandse (media) wetgeving, zoals deze is vastgesteld door de regering en het CvdM.

We dragen voor het uitzenden van muziek rechten af aan verschillende belangenorganisaties, welke te vinden zijn op onze contactpagina (met licentienummers).